Politica de retur

Returnarea produselor

Conform legislației în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (valabil pentru ochelari de soare, rame de ochelari, lentile de contact, și soluții pentru lentile de contact). Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Lentilele de contact și soluțiile pentru lentile de contact se returnează cu ambalajul sigilat, nedesfăcut.

Nu se pot returna produsele personalizate conform indicațiilor clientului. Aceste produse sunt: comenzi complete de ochelari de vedere (rama+lentile) și lentilele de contact torice (cu dioptrii cilindrice), lentile colorate cu dioptrii, lentile multifocale. Comenzile complete de ochelari de vedere (rame + lentile) nu se pot returna conform OU nr. 34/2014, articolul 16, aliniat C. Acestea sunt considerate produse finite personalizate conform specificațiilor clientului.

            Clientul iși asumă răspunderea asupra corectituidinii datelor regăsite pe rețetă și confirmă faptul că datele introduse în rețetă sunt corecte și nu sunt mai vechi de un an.

Pentru returarea unui produs vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa: office@ecooptic.ro.