Termeni si conditii de utilizare

Termeni și condiții de utilizare:

Vă multumim pentru prezența pe www.ecooptic.ro !!

Acest magazin online este deținut de către Eco Design SRL, cu sediul în str. Mioriței nr. 4 B, Suceava, J33/1147/2007, RO 22150203.

Telefon: 0330110888

Email: office@ecooptic.ro

Ecooptic și-a început activitatea acum 11 ani, iar până în momentul de față am oferit calitate și profesionalism în produsele optice și în serviciile pe care le prestăm: ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact, determinare de dioprii, consiliere în alegerea ramei potrivite, service pentru rame și montaj de lentile în cabinetele noastre de optică medicală.

De astăzi vă asteptăm și online !!!

www.ecooptic.ro include toate informațiile online și serviciile disponibile pe site pentru utilizatorii care acceptă termenii și condițiile precum și alte detalii prezente în acest document.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de produsele comercializate din cauza editării electronice sau manuale a informațiilor primite de la furnizori. În funcție de brand ramele și ochelarii de soare vin însotiți de toc și laveta.

Stocul online este actualizat zilnic și nu reprezintă un angajament al procesării comenzii. Între stocul online și stocul din magazine pot aparea diferențe datorită procesării simultane.

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafică, logo-uri, baze de date, scripturi) este proprietatea SC ECO DESIGN SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor prevăzută de lege. Folosirea elementelor enumerate mai sus fără acordul nostru se pedepseste conform legilor in vigoare.