Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

Vă rugăm să consultați această secțiune în mod regulat, deoarece politica poate suporta modificări sau actualizări. Orice modificări semnificative ale acestei politici vor fi notificate.

Site-ul nostru este destinat atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice și vom colecta anumite date cu caracter personal.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii acestei politici înainte de a accesa site-ul nostru și de a ne trimite orice fel de date cu caracter personal.

Dacă sunteți de acord să continuați navigarea pe acest site, sunteți de acord cu prelucrarearea datelor dvs.  în conformitate cu termenii prezentați mai jos.
                De unde colectăm date despre tine

În general, datele personale pe care le colectăm sunt transmise de dvs. prin e-mail, prin intermediul acestui site, a rețelelor de social media sau în timpul vizitelor dvs. în magazinele noastre.

Putem primi date despre dvs. de la persoanele juridice pe care le reprezentați în relația cu www.ecooptic.ro, în situația în care ați fost, de exemplu, desemnat ca persoană de contact sau sunteți un reprezentant legal al acesteia. În toate cazurile în care primim date personale de la o persoană juridică, aceasta are obligația de a vă informa în acest sens.

Ocazional, când suntem în proces de recrutare, este posibil să colectăm date despre dvs. din platformele online specializate (eJobs, LinkedIn etc.) sau din CV-urile pe care ni le trimiteți.

De asemenea, atunci când interacționați cu noi pe rețelele de socializare (adică like, share, comentarii,

recenzii etc.), vom avea în mod inevitabil acces la informații despre tine, în special date pe care le-ați

făcut publice pe profilul dvs. de social media.

ECO DESIGN SRL se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și să nu transmită datele personale ale clienților către terti.


          ECO DESIGN SRL se angajează să folosească datele personale exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.
          Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese,        e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.
            Conform cerințelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date,  SC ECO DESIGN SRL se angajează să administreze în condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.