Regulamente promotii | EcoOptic Magazin Online

 

Regulamentul oficial al promotiei

“INCLUS lentile cu dioptrii”

 

Descrierea campaniei:

Campania “Completează - ECOOPTIC te premiază " desfasurata in perioada 15.02 -15.03.2021, este organizata de este SC ECO DESIGN SRL SRL (“Organizatorul”) cu sediul in Str. Mioritei 4 B, Suceava, Jud. Suceava, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J33/1147/2007, CUI 22150203, reprezentanta legal de doamna Mihalachi Ruxandra, in calitate de Admionistrator.

In momentul intrarii in Campanie, acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in Campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu aceste “Reguli oficiale” si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

 

Reguli oficiale :

-        Promotia se va derula cu respectarea prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit în cele ce urmeaza “Regulamentul”), care este obligatoriu pentru toti participantii.

-        Regulamentul intra in vigoare incepand cu data de 15.02.2021 si este valabil pana la incheierea campanei, pe data de 15.03.2021

-        Campania are ca scop promovarea produselor comercializate de SC ECO DESIGN SRL.

-        Toate ramele de vedere din categoria "OCHELARI DE VEDERE" primesc un set de lentile HMC 1.5  (lentile cu tratament antireflex) cu conditia achitarii contravalorii costului de montaj deja aplicat / practicat si stabilit in cadrul companiei.

-        Costul pentru montajul lentilelor este de 50 lei in cazul monturilor intregi.

-        Lentilele din materialul 1.5 nu se monteaza pe rame de tip capse sau fir.

-        Valoarea dioptrica a lentilelor este cea potrivita fiecarui client; in limita domeniului denumit “de stoc” al catalogului.

-        Valoarea unui set de lentile este de 300.00 lei TVA inclus.

-        In cazul in care castigatorii doresc alte lentile disponibile in magazinele “ECOOPTIC” valoarea premioului (300.00 lei) va fi oferita sub forma de discount.

-        Promotia nu se cumuleaza cu alte discounturi sau oferte.

-        Montarea lentilelor semnifica personalizare produsului cumparat. Odata momtate lentilele cu dioptrii, nu se poate face retur.